Branscher

Branscher

i-PRO är ett system uppbyggt av tillvalsmoduler och kan enkelt anpassas till ditt företag beroende på era behov. Fler och fler upptäcker fördelarna med ett anpassningsbart och lättarbetat system som i-PRO. Nedan presenterar vi de branscher vi oftast jobbar med.

Som verksam i byggbranschen är det viktigt att snabbt kunna registrera sin tid på olika projekt och få fram underlag för fakturering och löneutbetalning. i-PRO löser detta åt er genom att alltid vara tillgängligt vare sig du jobbar ute på fältet eller på kontoret. Med tillvalsfunktioner som utlägg, personalliggare och resursplanering blir din verksamhet ännu mer effektiv då er informationshantering blir automatiserad och samlad på ett ställe.

M. Ernbergs Måleri & Bygg är ett av många företag som har sparat tid och pengar med i-PRO tidrapportering och löneunderlag. Läs mer om dem och andra byggföretag här.

Hos företag med personal som huvudsakligen arbetar i egna byggnader så vill man ofta kunna registrera sin tid via terminaler. Med i-PRO stämpelklocka och inloggning med PIN-kod så löser man detta enkelt. I princip det enda som krävs är en internetuppkoppling. Man har även ofta behov av tidsscheman med fasta tider vilket ingår i i-PRO som standard.

i-PRO tidrapportering med stämpelklocka och löneunderlag har hjälpt Sibelco Nordic att spara tid och pengar. Läs mer om dem och andra tillverkande industrier här.

Rekommenderade tillval

Tjänstemän på resande fot kan även ha behov av andra tillval såsom utlägg och resursplanering.

Eftersom i-PRO är ett flexibelt system så passar det även många andra branscher såsom frisörer, restauranger, fordonsservice, konsult och projektverksamhet m.fl. Skapa ett kostnadsfritt konto och prova själv om det passar!