Tidrapportering

Tidrapportering

Tidrapporteringen är grunden i vårt system och hjälper ert företag att spara tid och pengar jämfört med manuella tidrapporter på papper eller i Excel. Registrera er tid enkelt och överskådligt per projekt eller aktivitet med olika tidkoder och kommentarer och överför underlaget till era ekonomisystem och lönesystem.

Det ingår en massa funktioner som standard

Dessutom finns en mängd olika tillval om du vill göra systemet mer avancerat. Scrolla ner och läs mer om några.

Tidrapportering

Kom igång

Skapa ett kostnadsfritt konto för en användare och prova standard-funktionalitet under obegränsad tid!

Vill ni göra systemet ännu mer kraftfullt så finns en mängd olika tillval att köpa till. Här är några som kan vara användbara i er tidredovisning.

Istället för att tidrapportera i efterhand via standardgränssnittet så kan man med detta tillval låta användare stämpla in och ut i realtid för en mer exakt tidrapportering. Stämpling utanför schemagränser hanteras med frånvaro- och övertidskoder och man kan logga in med PIN-kod för snabb access.

Stämpelklocka
Skärmbild utlägg och material

Med detta tillval kan man registrera material till fakturaunderlaget och utlägg till löneunderlaget. Importera dina register från ditt ekonomisystem så är du igång!

Med personalliggaren är det enkelt att hålla reda på vilka som är närvarande på arbetsplatsen. Kombinera den med stämpelklockan så checkas man in och ut automatiskt när man tidrapporterar. Dessutom uppfyller personalliggaren skatteverkets krav på elektroniska personalliggare.

Skärmbild personalliggare
Skärmbild löneunderlag

Exportera tidrapporteringar till ditt lönesystem och slipp manuellt arbete. Integration finns med bl.a. Visma Lön och andra system som stöder PAXml-standarden.

Använd mobilen

Administrering av ditt företag och din personal sker lättast på en dator men när man är på flygande fot och snabbt vill komma åt att tidrapportera så kan man använda i-PRO i mobilen. 

Tidrapportering mobil app

Varför ska du välja i-PRO tidrapportering?

Kostnadseffektiv

Konkurrensen på internet är intensiv och det finns en mängd olika tidrapporteringssystem att välja mellan. Många leverantörer erbjuder ungefär samma funktionalitet och det är svårt som kund att se vad som egentligen skiljer dem åt. Hos oss får du en väldans massa funktioner men till ett signifikant lägre pris än de flesta andra. Du kan skapa ett konto gratis för första användaren och börja använda standardfunktionaliteten direkt!

Avancerade funktioner

Med i-PRO kan du börja smått och sedan växa med oss när du behöver mer funktionalitet. Förutom de tillval som beskrivits ovan så finns även en hel del annat som t.ex. E-signering och Resursplanering.

Personlig support

Det ingår alltid fri support när du blivit kund hos oss. Skicka ett mejl till support@i-pro.se så får du personlig hjälp.