Fortnox

Några av fördelarna med kopplingen mellan i-PRO och Fortnox

Importera artiklar

Artikelregistret i Fortnox kan importeras till i-PRO och sedan användas i  tidrapporteringen eller utläggsrapporteringen och därefter exporteras som fakturaunderlag.

Importera kunder

Kunder i Fortnox kan importeras till i-PRO för att synka kundinformation mellan systemen.

Exportera fakturaunderlag

Exportera fakturaunderlag från i-PRO till Fortnox och slipp manuell inmatning eller hantering av filer. Gör detta med ett knapptryck så är underlaget överfört och fakturor skapade i Fortnox.

Exportera löneunderlag

Exportera löneunderlag från i-PRO till Fortnox Lön och slipp manuell hantering.

Saknar du något eller har du frågor?

Oftast så har vi mer än man kan tro med kopplingen mellan i-PRO och Fortnox och dessutom hjälper vi gärna er att hitta rätt för just ert företag. Om det låter intressant så kan ni kontakta oss via telefon på 0771-70 50 00 eller på info@i-pro.se

Integration fakturaunderlag Fortnox

Om i-PRO

i-PRO är ett tidrapporteringssystem utvecklat för att passa många olika branscher såsom bygg, bemanning, IT, frisörer m.m. där fokus ligger på enkelhet. Du kan således börja smått och utöka systemet efter hand med t.ex. utlägg, fakturering, resursplanering m.m. Det ingår dock alltid tidrapportering som du antingen kan göra veckovis i efterhand eller i realtid med stämpelklocka, och sedan exportera underlaget till ditt ekonomisystem för fakturering eller löneutbetalning.

i-PRO drivs och utvecklas av PAS Precision AB – ett IT-företag med över 20 års erfarenhet av tidsystem.

Om Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningskonsulter kan hantera sin ekonomi och administration effektivt och plattformen är marknadsledande i Sverige. Den ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. 

Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF. För ytterligare information se www.fortnox.se.