Fakturering

Fakturering

Vad vore ett tidrapporteringssystem om man inte enkelt kan skapa fakturor utifrån registrerade tider? Med i-PROs faktureringsprogram så är det en barnlek att skapa fakturaunderlag och sedan generera fakturor utifrån dessa. Om man vill så kan man till och med skapa fakturor helt fristående utan att registrera någon tid först. Dessutom går det med några få klick att exportera fakturorna som ett bokföringsunderlag till ert ekonomisystem.

Detta ingår i vår fakturering

För att få full faktureringsfunktionalitet så behöver du köpa till tillvalen Fakturering och Fakturaunderlag.

Faktura

Kom igång

Skapa ett konto idag och prova faktureringen direkt*.

*Pris från 20 kr/mån med de tillval som krävs.

Integration med ekonomisystem är en viktig del i ett tidrapporteringssystem och det finns idag kopplingar till Fortnox och Visma eEkonomi. Det går även att exportera fakturorna som bokföringsunderlag i form av generella SIE4-filer.

i-PRO håller reda på om en betalning är försenad. Registrera inbetalningar på dina fakturor och se snabbt vilka fakturor som förfallit. Skicka påminnelser om kunden missat att betala.

Fakturering kundreskontra
Fakturaunderlag

Med fakturaunderlag så är det ingen risk att man missar några tider att fakturera då allt fångas upp av systemet. Har man köpt tillvalet Utlägg och material så följer även registrerat material med till faktureringen.

Varför ska du välja i-PRO fakturering?

Kostnadseffektiv

Många faktureringsprogram tar betalt per faktura vilket kan bli dyrt om du fakturerar mycket. Hos oss ingår obegränsat antal fakturor till en fast månadskostnad. Månadskostnaden är dessutom riktigt låg och det ingår komplett funktionalitet.

Lätt att använda

Det ska vara lätt att fakturera och med i-PRO är det nästan svårt att göra fel då det inte finns en massa knappar och länkar som man nästan aldrig använder men som gör det svårt att hitta rätt i systemet.

Tidrapportering ingår

Köper du ett faktureringsprogram så ingår oftast bara faktureringsfunktionaliteten. Väljer du i-PRO så får du komplett tidrapportering på köpet! Det ingår en kostnadsfri första användare och du betalar bara för extra användare som ska tidrapportera.

Personlig support

Det ingår alltid fri support när du blivit kund hos oss. Skicka ett mejl till support@i-pro.se så får du personlig hjälp.